Треньорът на ЦСКА - Саша Илич, има доста кадрови проблеми в защита преди срещата с Локомотив Пловдив, за която и самият той е наказан. Универсалният боец Тибо Вион, който може да бъде ползван както като краен защитник, така и като дефанзивен халф, е аут, а същото се отнася и за Енес Махмутович и Иван Турицов.

Френският футболист за втори пореден мач ще остане извън групата на „червените“, след като пропусна победата над Септември, защото беше болен. Вион направи две по-леки тренировки с тима в четвъртък и петък, но кондицията му не му позволява да е пълноценен за столичани във важната среща.

Енес Махмутович и Иван Турицов пък са с контузии. Люксембургският национал има проблеми в адуктора, а крайният защитник - в дясното коляно. Той е с преразтегната вътрешна връзка и ще бъде подложен на различни процедури.

От ЦСКА в четвъртък обявиха, че се очаква Турицов да не тренира 10 дни, което означава, че ще пропусне както домакинството на Локо Пд, така и гостуването на ЦСКА 1948 в Бистрица следващата неделя.