ЦСКА и Славия излизат един срещу друг в мач от 16-ия кръг на efbet Лига. Срещата е в съботния ден от 17:30 часа (9 ноември), като може да наблюдавате двубоя в пряко предаване на DIEMA SPORT и минута по минута на GONG.BG.

ЦСКА е с две поредни победи като гост, но отборът проявява и необходимия характер. Славия също е в добра кондиция, а отборът е в топ 6.

Валентин Антов и Георги Йомов са две от имената на млади български футболисти, които са налагани от наставниците на "червени" и "бели".

"Няма подходящи съперници, всеки излиза срещу ЦСКА да играе на 100 %, но и ние играем за победа във всеки мач. Винаги играем на 100 %, ще разучим Славия, вярвам, че може да спечелим", коментира Антов.

"За всеки мач има леко по различна философия от Люпко, вярваме в себе си, тръгваме нагоре", добави той.

"Миналата година не ми беше лека, имах 3 контузии, контузия след контузия, излизаш от форма, връщаш се, после пак контузия. Като играехме на Васил Левски като домакин, правехме повече победи, не мога да си го обясня, така се развиват мачовете, но се надявам да ни провърви", коментира играчът на Славия Георги Йомов.