Наставникът на ЦСКА - Стойчо Младенов, изрази задоволството си от облика на неговия тим при успеха с 2:0 срещу Локо Пловдив в четвъртфинал за Купата на България. Той обаче изрази мнение, че на "червените" се показват най-много картони, независимо, че те изобщо не са груб отбор. 

„Не може да не съм доволен от всичко показано. Голямо браво за поведението от първия до последния съдийски сигнал.

„Някои хора преиграват като казват, че не вкарваме в началото на мачовете. Поведението е важно и най-важното е победата. Няма по-красиво от победата, независимо как е постигната“.

„Надиграхме тотално Локомотив. Формацията зависи от противника и състезатели, с които разполагаме. Прекалено много картони ни се показват, а ние сме най-мекият отбор. Във всеки мач ни се показват леки картони. Като се отделим в 6-та ще видите за какво става въпрос. Това е целта на хората, които дават нареждания“.

„Това, че тръгнахме зле, не означава, че щяхме да продължим така и за следващите мачове. Виждам само положителни неща в ЦСКА. Няма значение срещу кого играем. Каквото покаже жребият“.

„Нека възстановим състезателите и след това ще се подготвим за Левски. Няма маловажен мач. Всеки мач е важен и въпросът е да показваме във всеки един мач духа на победителите. Това е целта ни“.

„В добри отношения сме с Мъри, но излизаме на терена и ще сме най-големите съперници тогава. Те взеха много нови играчи и подобриха тима си. Левски е в по-добро състояние от есента, но и при нас има напредък. Очаквайте много добър мач“, завърши Младенов.