Треньорът на ЦСКА 1948 Мирослав Миндев коментира равенството на тима с Локомотив София - 1:1 в мач от 3-ия кръг на efbet Лига.

"Трудно ми е в момента да бъда категоричен, изпуснахме ситуации, както и те. Вкараха ни гол, ние опитахме да реализираме, получихме дузпа, изравнихме. Имахме по-чистите ситуации, изравнихме в последната минута и равенството е добре. Има известно напрежение след двете загуби на старта, имаме млади футболисти, опитваме да ги налагаме", коментира той след равенството.

Антон Узунов
50 снимки

"Хората, които гледат нашия тим трябва да бъдат търпеливи, тъй като ни предстои много работа, работим всеки ден, но нещата изистват време и търпение, за да напрупат опит и класа. Няма категоричен изпълнител, важното е изпълнителят да я вкара, и двамата са добри изпълнители, това не е проблемът днес", добави Миндев.

"Ще използваме всеки мач, излизаме за победа, къде ще се случи, къде не, ще видим. Нямам проблеми с напрежението, при футболистите напрежението е огромно, те трябва да се стремят да побеждават във всеки мач, тъй като са играчи на ЦСКА", каза още треньорът.