Старши треньорът на Крумовград - Неманя Миланович, определи играта на своя тим при загубата от ЦСКА с 0:1, като „по-добра“ от тази при успеха над Лудогорец с 3:1 в първия кръг.

„Искам да поздравя ЦСКА за победата. Във всичките 90 минути те бяха по-добрият отбор. В първите 25 минути влязохме доста трудно, а ЦСКА ни постави под напрежение и ни вкара първи гол. В последните 15 минути започнахме да намираме своя ритъм. ЦСКА демонстрира добра организация в защита, но ние се противопоставихме през целия мач“, заяви Неманя Миланович.

Startphoto.bg
96 снимки

„Играхме по-добре в този мач, отколкото срещу Лудогорец – особено физически“, каза още той.

„Не съм казвал, че нашата цел 7-мото място – не е вярно. Моята мечта е това, станала грешка. Нашата цел е да останем в елита на България. Ще действаме стъпка по стъпка“, каза старши треньорът на Крумовград.

LAP.bg
69 снимки

„Вярвам, че можем да направим добър мач с Черно море, както и срещу Лудогорец и ЦСКА. Очаквам да сме по-силни в следващия мач, защото ще имаме повече време за подготовка. Не вярвам да имаме нови попълнение. Искам да благодаря на всички фенове, които пътуват да гледат мача. Победата срещу Лудогорец бе исторически и я посвещавам на нашите фенове, които се надявам да ни подкрепят във всеки мач“, завърши Неманя Миланович.