Бившият футболист и шеф в ЦСКА Георги Илиев-Майкъла коментира решението за стадион "Българска армия". Според него реконструкцията на съоръжението, която трябва да завърши до март 2021 г., е мечта за всички фенове от поне 20 години.

"Това е най-доброто нещо, което е направил Гриша Ганчев за ЦСКА, защото това е мечта от поне 20 години. Да, хубавото за ЦСКА е, че Гриша Ганчев ще го направи стадиона, но нека е нов, както отива на този клуб. Все пак това ще остане и след него, за поколенията, за ЦСКА."

"Клубът трябва да извоюва това да строи чисто ново съоръжение. Пак казвам, като цяло това е много силен ход на Гриша Ганчев. Даже слабото представяне на отбора до момента ще бъде заличено с това. Прави му чест на Ганчев, че успя да се пребори."

"Тук също трябва да изкажем голяма благодарност на премиера и министъра на спорта, защото без тях нямаше да станат нещата. Но ЦСКА е голям клуб, марка, и за държавата това също е добро решение. Носи голям имидж. Сега остава да намерим и един добър треньор и отборът да започне да бие", коментира Георги Илиев пред "Тема Спорт".