Бившият играч и директор на ЦСКА - Георги Илиев коментира възможността Стамен Белчев да се върне на "Армията" от лятото.

"При настоящата ситуация, в която ЦСКА се бори за второто място с Левски, няма значение кой ще е треньори. ЦСКА с всеки може да е втори. Все пак по-добре начело да е българин, така че Белчев е по-добър вариант, отколкото Крушчич", започна той. 

"Но проблемът не е толкова в треньора, а в начина, по който се работи в клуба. Цецо Йончев каза, че не иска ЦСКА да е шампион. Не съм съгласен с него. В ЦСКА искат, но няма да стане с този начин на работа и с това отношение на футболистите. Това поведение не отговаря на шампионство, а на примирение. Шефовете в клуба са прекалено много, защото повечето работеха със собственика и в Ловеч, но на "Армията" е съвсем различно. Не ме разбирайте погрешно - това е ЦСКА, този, който играе на "Народна армия". Друг ЦСКА няма. Но въпросът е да се замислят как ръководят. Нека има по-голяма яснота, да има отговорност - да се знае, че този играч е доведен от Стоилов, а онзи от Джарета", каза Майкъла пред "Тема Спорт".

"Смятам, че за ЦСКА приоритет трябва да са базата и стадионът, както и представянето в Европа. Титлата не е толкова важна, защото каква стойност има? Пари ли носи, какво? Последният път станахме шампиони с 16 точки, бихме се по гърдите и какво накрая - взеха лиценза и ЦСКА не игра в Европа. Правих сметки, че за 12-те години от последната титла, през отбора са минали около 150 футболисти и са похарчени сигурно 120-130 милиона лева. Оказва се, че тези пари са били пропилени, след като няма никакви резултати. Истината е в евротурнирите и ЦСКА всяка година трябва да прави пробив там, за да има приходи. Лицето на ЦСКА е в Европа", допълни той.