Бившият футболист и директор на ЦСКА Георги Илиев даде интервю, в което говори за бъдещето на "червения клуб". Майкъла коментира пред Топспорт и слуховете дали може да замени Кристиано Джарета като спортен директор на ЦСКА. 

Г-н Илиев, говори се, че ще ставате спортен директор на ЦСКА. Вярно ли е?

- Какво? Аз бях изпълнителен директор на ЦСКА. И това ми струваше 600 000 лева. А новите управници дори не ми благодариха. Направих ложите, сега продават VIP места по 2000 лева. И това не е от вчера. Терени за децата, осветление, всичко е мое, по мое време направено. Имам си фактури, всичко...

Да разбирам, че не са ви търсили с предложение да замените Кристиано Джарета?

- Аз не им вдигам телефона дори. Само чакаме. Пет години чакаме титла и купа. Искрено им пожелавам най-после ЦСКА да стане шампион. Че ние в ЦСКА сме си шампиони, при нас друго не върви. Аз като футболист съм шампион 4 пъти, имам 3 купи, играл съм само срещу големи отбори в Европа.

Днес бяхте ли на стадион "Българска армия"?

- Не съм. Аз съм в Боровец, по мои дела, бизнес.

Защо не си говорите с хората от ЦСКА?

- Защото не са ми на нивото! Пожелавам само да са живи и здрави. Най-вече собственикът на клуба Гриша Ганчев. Само с него си говоря. Само той прави нещо за ЦСКА, но тези под него... По 12-15 милиона дава на сезон Ганчев. И за какво? Да сме втори. Това не е ЦСКА. ЦСКА трябва да е шампион.

Е, близо бяха по-миналия сезон...

- Близо, да, но не станаха. Вижте Венци Стефанов - с 2 милиона бюджет вкара Славия в Европа. Локо с 4 милиона два пъти поред взеха купата. А ние с много по-голям бюджет само калъфи трупаме. Не става така.

Последно - не са ви търсили и няма да се връщате в ЦСКА?

- Не са, няма да ставам спортен директор".