Емблематичния бивш футболист на ЦСКА Георги Илиев-Майкълка, сподели пред „Мач Телеграф“ очакванията си за предстоящата среща с Лудогорец. Той заяви, че футболистите на Саша Илич са прекалено респектирани от тези на Левски и на разградчани. До момента през сезона „червените“ взеха само една точка от сблъсъците си със „сини“ и „червени“.

„Това е шансът на ЦСКА да спре хегемонията на Лудогорец. Трудно ще е, но се надявам, че ще успеят. Тези момчета трябва да разберат, че това им е шанса с червената фланелка. Догодина Лудогорец отново ще бъде много силен. Този сезон видяхме как бяха надиграни от Черно море и Левски. ЦСКА има два мача - срещу Левски и срещу Лудогорец. Два мача и не можем да ги вземем... В последната среща „армейците“ играха добре и никой не им попречи да спечелят. На три пъти имаше много чисти положения и не можаха да уцелят вратата. Като не можеш да уцелиш вратата, никой не може да ти помогне“, започна Майкъла.

start-photo.bg
84 снимки

„Лудогорец затова имат един футболист примерно, но той от такова положение не бърка. Разградчани имат качествени футболисти и не пропускат грешките на противника. Докато ЦСКА трябва да има по четири или пет положения, за да успее да вкара едно. Това е голям проблем. Тези момчета нямат самочувствие и вяра, че играят за ЦСКА и са по-добри от другите. Досега не чух един да излезе и да каже, че излизат в събота и бият! Нито треньор, нито футболист! Това какво говори?! Те нямат увереност в себе си“, продължи Илиев.

„Излизащ и го заявяваш: Ние сме ЦСКА! Излизаме и ви бием в Разград! Какво повече от това? Ако имаш самочувствие, че си голям и си в ЦСКА трябва да го вземеш този мач! А не утре да победят отбор от ранга на Ботев Враца и да си мислят, че играят страхотно. Онзи ден играха много добре срещу Черно море. Заслужено победиха и това вероятно им беше най-силния мач през пролетта. Те са корав отбор. Сега Саша Илич няма какво да променя, освен акъла в главите. Пак ли ще излязат уплашени?! Моята прогноза е 2:1 за ЦСКА! За да си голям трябва да биеш големите! Лудогорец са шампиони от 11 години и си взимат всеки един важен мач. Надявам се, че тази година ЦСКА 1948 ще вземе Купата на България, а ЦСКА ще стане шампион! После ще играят двата отбора за Суперкупата. Единственото, което не виждам в тези играчи на ЦСКА е вярата, че са по-добри от Лудогорец. Наплашени са и от Левски. Те срещу тези противници излизат за равен. Не играят, за да победят. Феновете излязоха и заявиха ясно и категорично: „Излизаме, за да ги размажем!“. Играчите да вземат пример. Нищо не можеш да загубиш в този мач. Голям се става, когато побеждаваш големите отбори“, завърши Майкъла.