Бившият футболист на ЦСКА Георги Илиев - Майкъла коментира успеха на "червените" над ЦСКА 1948 с 4:2. Илиев призна, че ЦСКА, който е играе на "Българска армия", според него, е автентичен и спомена, че въобще не може да отличи някои от българските футболисти, които играха на "Васил Левски".

„Отборът, който е на „Армията” е ЦСКА. Все още с играта сме назад, но се надявам, че все по-добре ще играе отборът. Има някакво напрежение в клуба, това е основното. Не мога да го обясня, винаги последните пет-шест години по някое време става така. Точно сме направили добър отбор за Лудогорец и сме колебливи. Сега сме в такова положение. Разликата между ЦСКА 1948 и ЦСКА е много голяма, но на организация, посрещане на гости, настаняване и всички екстри във футбола. Лошото е, че феновете на ЦСКА ги няма. Те не са доволни от играта, не са доволни от организацията в клуба и има нещо, което не е както трябва. Има играчи, които не знаят какво значи ЦСКА, а и в ръководството. Не може да се примиряваш с ниско ниво на работа, игра и отношение”, започна Майкъла.

„Това със Стоилов е безумие, няма го никъде. В клуб като ЦСКА не може да има такива неща. Няма как феновете да са ментор. Собственикът го е назначил, а Стойчо е довел много играчи, с които ЦСКА спечели милиони евро. Да, не е правилно, но това е бизнес. ЦСКА се издържа с минимум 17-18 милиона. При тази разлика на парите и девет чужденци, които играят би трябвало без проблем да спечелим. Днес бихме с късмет”.

„Много сериозен бизнесмен е Ганчев, за да се откаже лесно от ЦСКА. Надявам се да остане в клуба, коментира се, че ще дойде много сериозен бизнесмен. И той обича ЦСКА, но за мен основното е, че държавата трябва да обърне внимание на футбола. Оттам идват всички проблеми. С тези български играчи трябва да се оправят националните отбор, а те нямат качества. За това не е виновен БФС, а клубовете. Работи се непрофесионално с  ДЮШ. Виждате нивото на играчите, които играят. ЦСКА 1948 перфектна организация и виждате какво става, това им е нивото. Това е единственият шанс, но по-голяма част от тях трябва да си плащат, за да играят, а не да получават заплати”.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.