Бившият защитник на ЦСКА Георги Илиев се върна назад във времето и си припомни големи дербита с Левски през 80-те години. Майкъла отвори думи и за загубата на "червените" от "сините" с 1:7 през 1994 г.

 

"Няма нищо по-хубаво от това да биеш и да те поздравят, че си шампион. Най-сладкото нещо. Левски така да те поздравява е още по-сладко - коментираш с колегите, изказваш им съчувствие, че те търпят толкова години да си първи. Наско и Боримиров после и те го правеха с ЦСКА, когато ни биеха с по 6-7 гола. Може ли Наско четири гола да вкара? Какъв защитник си ти? Със седем гола паднахме от Левски… Убий го тоя Наско, какъвто ще да е, и брат да ми е, много да го обичам, ама не може да ми вкара четири гола и да ми се подиграва на стадиона. 

И след това вече започнахме да се задоволяваме на 7-8 години да вземем една купа. Една купичка. Тая купа ние не я брояхме за нищо. Даже бях прибрал две купи, после ги върнах на музея. Тези купи не ги брояхме за нищо. Една година с дузпи бихме Левски, Паро ми даде да бия дузпа. Не ни даваше на защитниците да бием. Тогава ми даде и я вкарах на Боби Михайлов. С удоволствие му я вкарах. Паро вика: "Това ти е, един път ти е достатъчно в кариерата". Викам: "Трябва да ми даваш, докато изпусна". Ама не можеш да се вредиш. Ради Здравков, Пламен Марков, Цецо Йончев - дузпаджии, не можеш да се докопаш. Само веднъж се докопах и си свърших работата", каза Георги Илиев пред БНТ.