Бившият футболист на ЦСКА Георги Илиев–Майкъла сподели пред „Мач Телеграф“ очакванията си за предстоящият пролетен дял от шампионата и заяви, че иска феновете да се върнат на стадиона и отбора да вдигне титлата. Той коментира, че третото най-важно нещо, което трябва през тази година да се случи, е да започне строежа на стадиона.

startphoto.bg
41 снимки

„През пролетта очакванията ми са за положителна за ЦСКА развръзка. Очаквам, че титлата ще е „червена“ и през втория полусезон да побеждаваме. Най-важното е, че трябва да бием Лудогорец и Левски, за да станем шампиони. Дано имаме добри трансфери. До този момент привлякоха само Тобиас Хайнц. Би трябвало да вземат още някой футболисти. Хайнц казват, че е добър играч. Не зная защо е освободен от Швеция и пратен в Норвегия, но ако беше много добър - сигурно щеше да е в Швеция. Иначе се говори, че е бил доста сериозен играч. Дано да е наистина така и да го покаже в ЦСКА. Визитката му е добра и за мен това е положително, но трябва да го видим както в контролните срещи, така и в официалните мачове. Искам да чуя и мнението на треньора Саша Илич, но ще го видим като започнат мачовете“, заяви Майкъла.

„Трябва да се върнат феновете на стадиона. Това е много важно и ръководството трябва да работи повече в тази посока и агитката да види нещо сериозно в ЦСКА. Очаквам, че тази година точно това ще се случи. Първо да се върнат феновете на стадиона, второ да станем шампиони и да започнем строежа на новия стадион! Привържениците на клуба трябва да мечтаят за това да започнем строежа на новият стадион и да станем шампиони“, каза още легендата на „червените“.

Цялото изказване на Георги Илиев-Майкъла четете в днешния брой на „Мач Телеграф“