Всички футболисти, треньори и служители на Лудогорец посветиха днешната победа с 4:1 над Славия и завоюваната 11-а поредна титла на България на собственика на клуба Кирил Домусчиев. Предводителят на "орлите" утре празнува 53-и рожден ден и предсрочното завоюване на званието "шампион" е най-хубавият подарък за него в момента.

Антон Узунов
70 снимки

Бизнесменът започна своите инвестици в тима от Разград през далечната вече 2010 година и последователно го изведе от трета до първа дивизия. Още при първото си участие в елита Лудогорец стана шампион след драматична победа в последния кръг срещу ЦСКА (1:0) и след това завоюва още 10 последователни титли, което е абсолютен рекорд в историята на българския футбол.

Тимът на Разград направи и пробив в Европа, като два пъти участва в групите на Шампионската лига и пет пъти в тези на Лига Европа. Лудогорец записа и историческа първа победа в Шампионската лига, надигравайки швейцарския Базел (1:0). И всичко това, благодарение на инвестициите на братята Кирил и Георги Домусчиеви, които в последните седмици получиха огромно признание и от бизнес средите в САЩ.