В ЦСКА са недоволни  от поведението на централния защитник Енес Махмутович. Както е известно, неговият договор скоро изтича и няма да бъде подновен заради разминавания между двете страни по отношение на заплатата и игровото време на защитника от Люксембург. Така Махмутович прекарва последните си дни в Борисовата градина.

Досега 27-годишният футболист беше показал сериозно отношение към тренировките и мачовете, но разочарова в последния двубой от плейофите срещу Локомотив Пловдив. Махмутович, който започна като титуляр в срещата, тъй като Християн Петров и Браян Кордоба получиха почивка с оглед предстоящия бараж за Европа срещу ЦСКА 1948 в петък, изглежда не е имал намерение да се ангажира за битката за Лига на конференциите, като направи всичко възможно да получи жълт картон. Това е пети такъв за сезона и го оставя извън игра заради наказание.

Въпреки че главният съдия пренебрегна при две груби умишлени нарушения през първата част, в края на мача Махмутович все пак успя да бъде санкциониран за реплики. Така той няма да може да помогне на Стамен Белчев в предстоящия бараж в петък и почти сигурно вече е изиграл последния си мач в червената фланелка.

подкрепя българския спорт