Една от звездите на Левски - Стайн Спиерингс може да напусне тима съвсем скоро. Смята се, че нидерландецът не попада в плановете на треньора Георги Тодоров и от "Герена" са решили да опитат да продадат офанзивния халф.

Антон Узунов
73 снимки

Спиерингс бе привлечен от "сините" едва в началото на годината, като клубът плати трансферна сума за него на Валвайк. Бившият треньор на тима Петър Хубчев настояваше той да бъде привлечен и  разчиташе твърдо на него.

От  „синия“ клуб вече си тръгнаха четирима чужденци - черногорският вратар Милан Миятович, сенегалският дефанзивен халф Кали Тиам, португалският полузащитник Филипе Нашименто и австрийския нападател Дени Алар. Със сигурност обаче ще има още напускащи, като сред тях най-вероятно ще са Насиру Мохамед, който е бил предложен на бившя му клуб Хекен, както и Спиерингс.

„Сините" платиха за Мохамед 300 хилияди евро, а сега биха го пуснали срещу само 100 хиляди. Аржентинецът Франко Мазурек също ще напусне срещу неголяма сума. Оферти се чакат и за исландския национал Холмар Ейолфсон и Паулиньо.