Левски има на практика осигурено трето ново попълнение в зимната си селекция. Това е холандският плеймейкър Стайн Спирингс, който се очаква да позира със синия екип в първите работни часове на 2020 г., твърдят авторитетни издания от неговата родина. 

Според тях, българският гранд и досегашният му клуб РКС Валвайк са постигнали окончателна договорка за трансфера му. Самият играч отдавна е склонил на личните условия, предоставени му в София, така че на практика вече няма какво да спъне сделката. 

Очаква се Спирингс да дойде в София за медицински прегледи и когато ги премине, да подпише официално контракт за три години и половина. В Ниската земя не разкриват срещу каква сума халфът ще акостира на "Герена", но определят като измислици твърденията, че за него ще бъдат платени 500 хил. евро. Все пак договорът му с Валвайк е само до края на сезона, а той е бил категоричен пред шефовете, че иска нещо ново. 

Така Стайн Спирингс ще стане третият нов футболист на Левски тази зима, ако всичко е наред при прегледите. Преди него с клуба вече подписаха родните национали Симеон Славчев и Деян Лозев. Очаква се до края на зимната селекция "сините" да се подсилят и с още един или най-много двама други футболисти.