Легендарното дясно крило на Левски - Воин Войнов, е на мнение, че „сините“ трябва повече да съжаляват за изпуснатата победа в дербито. 
 
„На първо четене равностоен мач, но Левски проигра последните положения в мача и трябва да е по-недоволен от това равенство. Тази възможност за Роналдо в края беше на пръв поглед чиста ситуация и на всички левскари ни се искаше да стане гол, но реално много трудно можеше да се случи. Бусато бързо го затвори и топката нямаше как да мине, за което трябва да се отдаде заслуженото и на вратаря на ЦСКА. Може би Роналдо трябваше да потърси комбинация. Но в такива моменти нямаш време да мислиш, трябва да се взимат бързи решения и понякога те се оказват грешни. Аз бях убеден преди мача, че няма да го загубим, хващах и басове за това. Мисля, че Николай Костов и момчетата трябва да бъдат похвалени за начина, по който се противопоставиха на ЦСКА", заяви пред "Мач Телеграф"  Войнов.
Бившият футболист и треньор похвали специално наставника на Левски - Николай Костов.
 
„Определено проведе мача по-добре от Ел Маестро. Много добре беше подредил отбора. Бих го поздравил и за двойната смяна накрая, когато вкара Ел Джемили и после го замени. Явно го е пуснал с конкретна задача, която той не изпълни. Загуби два пъти топката и последваха опасни атаки за ЦСКА. Такива треньорски решения са неприятни за сменения футболист, но и самият той трябва да си направи изводите защо стана така“, обясни той.
 
Войнов коментира и грешката на Пламен Андреев при гола на ЦСКА.
 
"Не бива много да се говори за това. Пламен е млад вратар, а младите растат с такива грешки. За съжаление на този пост те винаги се виждат. Не се разбраха в Кристиан Димитров в дадената ситуация и така се стигна до гола на ЦСКА. Има си треньор и той ще му каже в какво е сбъркал.