Георги Илиев-Майкъла, който бе част от славното поколение на ЦСКА в началото на 80-те години, коментира вчерашното дерби с Левски, завършило 1:1.
 
„Равностоен мач се получи, като и двата отбора ги беше страх да не загубят. Искам да отлича доброто съдийство и великолепната публика. Феновете бяха прекрасни, което не беше изненада. Съдията Гидженов се справи и беше на нивото на това голямо дерби. Остави двата отбора да играят и не толерираше симулациите“, категоричен бе пред "Мач Телеграф" Илиев.
„Двата отбора повече разчитаха на грешки на съперника. ЦСКА се възползва от една на вратаря на Левски, който между другото редовно прави грешки. Очаквах малко повече агресия от ЦСКА, но „сините“ играха тактически добре и не позволиха такова нещо. Все пак тяхната отбрана не е като тази на Локо Пд, че да могат нашите да правят каквото си искат, както стана в предишния кръг. След изравняването може би ЦСКА трябваше да потърси по-активно победата, но и двата отбора сякаш заиграха за хикс. Той между другото е най-добър за всички, включително и за съдията. Този резултат беше най-удобният“, каза още Майкъла.
 
Бившият футболист сподели и очакванията си за остатъка от сезона. 
 
„Сигурен съм, че нито Локомотив Пд, нито Черно море, ще завършат на някое от първите две места в крайното класиране. Те ще са в борбата за третата позиция. За мен по-сериозният конкурент на Лудогорец за титлата ще бъде ЦСКА. Левски не ги отписвам, но от борбата за третото място. Лудогорец има проблеми в защитата и вратарския пост и трябва да се възползваме. При загубата им с 1:7, четири от головете бяха след персонални грешки на защитник или на вратар. ЦСКА просто трябва да победи Лудогорец и ще стане интересно. Не успеем ли да ги бием и този път – всичко приключва“, завърши Георги Илиев.