Легендата на ЦСКА Стоян Йорданов се надява, че скоро "червените" отново ще достигнат до нивото си от миналото и клубът отново ще се радва на големи постижения, в това число титли и и силни мачове в Европа. Йорданов даде интервю в актуално студио "Дерби", което е цитирано от "Меридиан мач". 

"От 2009-та насам го караме само на препоръки. Спечелихме две купи, но това е за малко за ЦСКА. Болно е, че през последните 10-11 години сме едно нищо", коментира Йорданов. 

"Трябва да се стигне пак ниовото от миналото и на нас, легендите, да ни се даде възможност пак да се радваме на големи постижения - титли, силни мачове в Европа, а не само да живеем в миналото и да му се радваме". 

"Преди години плачехме, че няма терени за школата, а сега вече са цели пет, за което подравявам ръководсвтото. Когато мина обаче понякога през "Армията" игрищата са празни, защото има деца на само едно от тях. Преди години не беше така, сега няма деца. Преди в съсзнанието на всички се втълпяваше, че само победата и първото място е важно". 

"Не мога да разбера защо треньорите се плашат да налагат млади играчи, а вземат само чужденци. Когато играхме великите ссрещи с Интер, аз бях на 22, Паро и Пената на по 21, а Цецо Атанасов - на 19 години. Как успявахме ние, а сега не могат?", риторично завърши легендата на "червените".