Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич остана доволен от показаното от неговия отбор през второто полувреме на двубоя срещу чешкия Яблонец, загубен с 0:2. "Червените" отново не успяха да вкарат попадение в срещата, но според сърбина е имало достаъчно позитивни моменти. 

"Може да сме недоволни само от резултата. Имаше повече позитиви от негативи в днешния ден. Доволен съм от реакцията на играчите. Имахме леки моменти, в които ни лиспваше късмет през първото полувреме. Имаше повече положителни неща срещу един труден съперник. Трябва да подобрим някои детайли в завършващата фаза, но виждам позитиви", започна Крушчич. 

"Загубихме мача, но видях, че бяхме компактни в защита, имахме добри преходи и някои добри моменти в нападание. Занев получи удар, но не мисля, че е нещо сериозно". 

"Що се отнася до резултатите, наистина не са това, което искаме. Направихме силна подготовка обаче, работихме здраво и имахме мачове на всеки три дена. Отработихме много елементи в играта ни, имаме още неща да доотработим, но виждам напредък". 

"Днес можехме да вкараме гол, така че късметът може да се измени във всеки даден момент. Имахме натрупани доста мачове в краката на футболистите, така че и това се отрази. Ще работим до началото на първенството по отношение на завършващата фаза". 

"Работата ми е да сме професионални и последователни в подготовката си за мачовете. За момента не искам да коментирам никакви спекулации около моето бъдеще, не влиза в моите задължения", завърши специалистът.