ЦСКА загуби и последния си двубой от лагера на испанска земя. "Червените" загубиха от чешкия Яблонец с 0:2. Попаденията за съперника на българския тим реализираха Кубиста и Йовович.

Новото попълнение на "червените" Стефано Белтраме стартира като титуляр.

Чешкият тим съумя да открие резултата още в 6-ата минута, след като елегантен удар с глава на Кубиста не остави шансове на Бусато, като прати топката в далечния ъгъл на вратаря след грешка в "червената" отбрана. ЦСКА опита интересна атака пет минути по-късно, като Белтраме центрира от пряк свободен удар отдясно в наказателното поле на Яблонец, но Чорбаджийски беше в положение на засада.



В 17-ата минута ЦСКА направи интересна атака, Соу се освободи от бранител на Ялбонец, но стреля доста неточно от границата на наказателното поле. В 25-ата минута след центриране от корнер, Евандро стреля неточно към вратата на съперника.

Три минути по-късно ЦСКА поиска игра с ръка на бранител на чехите, но съдията не отсъди такава, като нямаше и основание. В 28-ата минута Долежал се озова на голова позиция и между трима играчи на българския тим прати топката на сантиметри от страничната греда.

Яблонец направи резултата 2:0 в 35-ата минута, след като Йовович съумя да се възползва от поредната грешка в отбраната на ЦСКА и наказа Бусато. В 38-ата минута дойде и първият точен удар във вратата на Яблонец като го отправи Белтраме. В края на полувремето и Джеси пробва мерника си, но Хруби беше на мястото си.



​Четири минути след почивката "червените" пропиляха първата си, но много опасна ситуация. Белтраме се пребори с бранител на чехите отдясно близо до аутлинията, напредна с топка в крака и опита да намери непокрития Али Соу, но не сполучи. Ако подаването му бе точно, това щеше да означава почти сигурно попадение във вратата на Яблонец. 

През втората част и темпото на игра спадна като нямаше чисти голови положения, а на играта повлияха и извършените смени от страна и на двамата наставници.

В крайна сметка Яблонец взе успеха, а ЦСКА приключи лагера с 4-о поражение от 5 мача, след загубите от Нюрнберг с 0:5, Шонан Белмаре с 0:1, и Виктория Пилзен с 0:3. Само срещу Чонбук момчетата на Филип Крушчич завършиха 0:0.

ЦСКА - Яблонец 0:2
голмайстор: 0:1 Кубиста (6), 0:2 Йовович (35)

ЦСКА:
13. Густаво Бусато (в), 11. Петър Занев (к), 18. Брадли Мазику, 4. Божидар Чорбаджийски, 16. Жанио Бикел, 6. Рубен Пинто, 27. Стефано Белтраме, 23. Едвин Джеси, 26. Валентин Антов, 10. Евандро, 22. Али Соу

Яблонец: Хруби, Сикора, Плехати, Югас, Холик, Хюбшман, Поважанец, Кубиста, Плещил, Йовович, Долежал