Старши треньорът на ЦСКА Милош Крушчич даде пресконференция преди дербито с Левски в съботния следобед. Сръбският специалист разкри детайли как смята да подходи за мача и дали ще пази някои от футболистите за важния сблъсък с Ботев за Купата.  

LAP.bg
12 снимки

„Отборът играе стабилно в защита. Като отбор играем добре. Контролираме всеки един мач. Левски смениха треньора, схемата. Трябва да променя някои малки технически детайли. Ще трябва да играем нашата игра. Всичко зависи, ако нашият съперник да ни позволи да го направим. Промениха малко системата. Вижда се малка промяна. Играха с един дефанзивен и двама офанзивни в средата на терена. Трябва да се концентрираме върху нашата игра“.

„Създаваме доста положения. Срещу Ботев имахме 22 удара. Срещу Локо също, срещу Витоша двадесет и нещо. Имаме положения и удари. Малко ни липсва точност, да бъдем още по-агресивни. На тренировки бием удари. Али Соу трябва да използва моментите. Добре е да контролираме играта, да имаме удари. Имам и нямам дилеми в атака. За 24 часа може всичко да се случи – не дай си Боже някой може да се разболее, може нещо да се случи. Ще видим какво ще стане“.

„Играем всеки мач на максимум. Няма да пазим футболисти от картони или да бъдат свежи за Купата. Ще играем с най-оптималния състав срещу Левски. Всички искат да играят. Имаме три дни да се възстановим. И те имат мач. Концентриран съм само върху мача утре. Играем за победа. Футболистите дават всичко от себе си. Така ще излезем и утре, а резултатът само Господ знае. Уважавам Левски“.

„С Белтраме не искахме да рискуваме. Искаме максимално да помогне на отбора, затова не игра в мача с Локо. Мислехме, че това бе по-правилното решение. Ще видим утре дали ще стартира. Али Соу тренира нормално“.

„За мен важно е представянето на играчите на терена. Ако заслужават да играят, ще играят. Ако играят добре няма от какво да се притеснява. Важното за мен е да играят добре. Имаме добри футболисти, тактически сме добре, имаме фенове, във форма сме“, заяви Крушчич.

Той обаче отказа да коментира нападателя Али Соу, който празнуваше рождения си ден в дискотека в Слънчев бряг преди няколко дни.  

„Няма да коментирам неща, за които нямам информация“.