Георги Тодоров, временният наставник на Левски, няма да разчита на двама свои играчи за предстоящия двубой с ЦСКА в събота. Срещата от първия плейофен кръг със сигурност пропускат Деян Лозев и Насиру Мохамед.

Ilian Telkedzhiev / LAP.bg
11 снимки

Десният бранител не се включи в поредно занимание на „сините“, проведено в четвъртък на базата на клуба. Мохамед, чието бъдеще на „Герена“ е под въпрос, се появи на стадион „Георги Аспарухов“, но не тренира с основната група. Двамата са със здравословни проблеми и не са играли след подновяването на сезона.

Останалите футболисти проведоха занимание, част от което бе изгледано от изпълнителния директор Павел Колев. На стадиона по традиция бе и мажоритарният собственик Наско Сираков. Легендата на „сините“ за пореден път се срещна с футболистите преди да излязат да тренират.

На „Герена“ обявиха и една промяна в администрацията. От клуба си тръгва Веселин Донков. На негово място за административен директор бе назначен Райко Якимов, който има 19-годишен стаж в клуба преди да бъде освободен преди година. / „Труд“