Ръководството на ЦСКА подкрепя треньора Милош Крушчич и вярва, че резултатите през пролетния полусезон в Първа лига ще се подобрят. Това каза спортният директор на червените Кристиано Джарета. Въпреки липсата на гол в пет от контролите и допуснатите 11 попадения на лагера в Испания, италианецът смята, че в ЦСКА са работили добре по време на зимната подготовка.
 
"Винаги се учудвам от въпросите за бъдещето на треньора. Резултатите на Милош не са никак лоши. Няма как ръководството да не подкрепя треньора, защото това, което забелязвам е, че има много хубави идеи, които прилага в тренировките, най-вече от гледна точка на тактиката. Мисля, че Милош Крушчич към момента си върши работата", заяви  Джарета пред БНТ.
  
Според него е нормално феновете да са притеснени от липсата на гол в петте контроли, които ЦСКА изигра в Испания. 
 
"Лично аз не съм притеснен, защото опитът ми показва, че резултатите в контролите не са важни, а в официалните мачове. Съжаляваме само, че играчите не натрупаха увереност, защото тя идва с добрите резултати. Сигурен съм, че след това, което видях в последната контрола през следващата седмица срещу Левски ще изглеждаме добре", коментира директорът на "червените".
 
Той изрази задоволство от направената зимна селекция.
 
"Търсехме играч, който е типичен №10 и мисля, че Белтраме ще свърши работа. Сега е времето той да покаже на какво е способен. Аз лично съм доволен от зимните попълнения. Ахмед Ахмедов е доста отдаден на това, което прави. Той е млад играч, който тепърва ще се развива", добави Джарета.