Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич говори след победата на "червените" с 2:0 над Струмска слава. Това бе и генерална репетиция на тима преди дербито с Левски следващата събота. 
 
"Днес бе важно отборът да влезе в ритъм преди подновяването на шампионата. В някой ситуации обаче трябва да се отнасяме по-отговорно. В понеделник започваме подготовка за мача с Левски. Това ще бъде по-различен мач. 
Съставът е избистрен в главата ми. Само за 1-2 позиции се двоумя. Последните 2-3 мача пускам един и същи състав. Днес липсваха Тиаго, Албентоса и Юрич. Надявам се те да започнат тренировки в понеделник. Албентоса липсваше заради болки в петата, Тиаго има проблем с киста, а Юрич е с болки в аддукторите. И тримата очаквам да започнат нормални тренировки в понеделник и да бъдат на разположение. Турицов почувства болки в корема, не се чувстваше добре и затова го смених.
 
Мачът с Левски ще се реши от дребните детайли. Знаем техният стил и какво да очакваме. Неясната ситуация в Левски няма да повлияе на представянето ни. Дербито е много важно и не се знае кой ще победи", каза Крушчич.