Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски в типичния си стил коментира победата на „черно-белите“ над ЦСКА с 2:1.

Антон Узунов
100 снимки

„Направих някои забележки и ще видите дали съм прав. Аз съм фен, а не футболен специалист. Съдията направи това, което му беше поръчано. Сигурно някои отгоре му нарежда. Някои извънземни сили. Срещу такъв бетон, марка 500, каквото и да правят, не могат, а ние си правим кефа“, заяви Крушарски.

„Доволен съм от това, което момчетата показаха. И срещу Тотнъм, и срещу ЦСКА. Показаха, че са класен отбор. Може да ме обвиняват, че не съм отложил мача, но това го прави спортно-техническото ръководство. Какво да ме е яд? Срещу Тотнъм показахме, че сме класен отбор. Колко отбора от България са го гледали толкова много хора по света? Мога само да сваля шапка на спортно-техническото ръководство, треньорите и футболистите. Ние сме интелигентни хора. В последните мачове да сте видели някъде да сме си оставили боклук. Общината спести някой лев от това. Дано да ударят сега едно рамо, че работим и в чистотата“, добави още той.

„Оферти за наши футболисти има, когато дойде нещо реално и се извадят парите на масата. Предложения, но всички ги искат без пари. Проведохме едни разговори с Испания и видяхме колко малко пари има в съвременния футбол. Трябва да се кръстим и да изкараме тези две тежки години. Акрапович получи билет за Бразилия за рождения ден. Ще отидем и ще се срещнем с Крузейро. Поставих добри основи“, заяви Акрапович.

„Дадоха заповедта за базата, всичко е платено и имаме уверение за 35 години, че можем да я ползваме. Ще можем да го използваме от догодина. Ние работим, а другите нека се боричкат. Моята идея, която имам от години е да обединим всички спортове в Локомотив. Тогава ще се сме още по-добри и по-обединени“, добави още той.

Христо Крушарски коментира и това, че ръководството на ЦСКА е напуснало ядосано стадион „Локомотив“

„Като не може да се радва, яде, пие и да гони гаджета, не му е мястото тук. Те са злобари. Аз съм добър и широко скроен човек. Ако бяха победили щях да им стисна ръката. Единствено Пламен Марков дойде и ми стисна ръката. Аз съм палячо, запалянко. Емоцията трябва да се изразява тук, а не в леглото до жена ти. Аз съм надраснал нещата. Израснал съм на високо, а не като тези, които са били в дупки“, заяви Крушарски.