Крилото на ЦСКА Вив-Соломон Отабор се надява отново да играе за националния тим на Нигерия след края на пандемията от коронавирус.

В последните мачове на „червените“ атакуващият футболист получи доверието на Милош Крушчич, но ефективността и полезното действие за тима останаха на заден план. Все пак Отабор изигра 19 мача за „армейците“.

Бившият футболист на Бирмингам бе повикан в селекията на „Супер орлите“ през 2019 година за контрола срещу Бразилия, но тогава не се появява на терена.

В момента крилото е в Англия при семейството си и очаква подновяването на тренировките на ЦСКА. Последните информации сочат, че може да се стигне до раздяла между двете страни.

„Сигурно ще се завърна в селекцията. Нека просто отделя още малко време, за да продължа да работя усилено. Тогава ще ми се обадят. Пропуснах възможността да представлявам моята страна. Чувството да играя за нея ще е чудесно. Просто трябва да продъжла да работя усилено, да съм сдържан и когато се появи отново възможност, ще се възползвам“, каза Отабор пред brila.net.