Голямото дерби от 21-ия кръг, с който се подновява първенството напролет, ще се играе на 15 февруари (събота), прогнозира вестник "Тема Спорт". Началният час на сблъсъка между Левски и ЦСКА на Националния стадион все още не е определен, но е сигурно, че ще бъде в ранния следобед - между 13:00 и 15:00 часа. 

Изискванията на полицията са това дерби да се проведе изцяло в светлата част на деня, а с оглед на ранното стъмване през февруари, най-нормално би било то да се проведе около обед или в ранния следобед. Най-късно в 18:00 стадионът трябва да е напълно опразнен от зрители. 

Ден по-късно, в неделя, ще е другият голям сблъсък за кръга - Битката за Пловдив, в която Ботев приема Локомотив на базата си в Коматево. Иначе родното първенство ще бъде подновено на 14 февруари (петък). Тепърва трябва да стане ясно с кой точно двубой ще се случи това. 

Четвъртфиналите за Купата на България, които бяха преместени за 3-5 март, доведоха до размествания в програмата. Плейофите, вместо в уикенда на 21 март, ще стартират в този на 4 април след паузата заради баражите за Евро 2020. Предвидени са и три междинни кръга в плейофите. Те ще са на 29 април, 13 и 20 май.