Наставникът на ЦСКА 1948 Тодор Киселичков сподели, че всеки един от младите футболисти, привлечени в последно време, може да получи шанс за изява в първия състав на тима през новия сезон.

Както е известно, „червените” сформират втори тим, който ще се състезава във Втора лига. Киселичков също обяви, че подготовката на състава ще протече изцяло в Банско, а в нея участие ще вземе и вторият тим на клуб.

„Ще дадем шанс на всичките футболисти, дано се представят добре, особено младите момчета. Ако се забележи прогрес значителен на някой във втория отбор, ще му се даде шанс и в първия тим”, сподели Киселичков.

Yulian Todorov/ LAP.bg
10 снимки

„Подготовката ще протече в Баснко, там ще бъдем и двата отбора. Както вече знаете, ще тренираме заедно. Уредени са контролните срещи и за двата тима. Има отлични условия там, цялата подготовка ще протече в Банско. В нашата селекция има доста футболисти, мисля, че всички те са качествени. Бройката е достатъчна. На базата на тези хора, ще се опитаме да изградим боеспособни състави. На този етап имаме доста играчи, с които да работим. Ясно е, че селекцията е отворен процес”, каза още той.

Относно осемчасовия работен ден в клуба, той заяви: „Това трябва да се направи, трябва да се работи. Според нас това е начинът за подобряване на нивото на всеки един от нас. Така сме приели да ги правим нещата и мисля, че се получават. Това е част от израстването на всеки един човек. Няма някакви залитания от тази гледна точка, всичко е наред според нас. ЦСКА винаги излиза за победа. Ако печелиш в Купата във всеки един мач, стигаш до отличие. Това е амбицията на всички - да излизаме във всеки мач за победа”.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.