Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Киров сподели, че една грешка е коствала победата на неговия тим над Берое (2:2). Наставникът обаче изрази мнение, че групата е равностойна и всичко може да се случи до края в битката за седмото място.

„Какво значи „съжаляваме“? Ние знам, че в нашата група нещата ще се развиват доста трудно. Не  важно в коя минута допускаш гола, а начина, по който го допускаш. Много елементарен, с човек по-малко да се подадеш на преса и то в няколко ситуации. Това мисля, че беше проблемът. Трябваше да държим топката по-далеч от нашата врата и да я разиграваме в тяхната половина, а пред нашата. Де факто сами си влязохме в преса и допуснахме гол“.   

Антон Узунов
22 снимки

„Нищо не ти гарантира, когато владееш контрола на срещата. Когато не си отбелязал трети гол да си решеш срещата, нищо не е гарантирано. Пак повтарям, че, когато си с човек повече трябва да държиш топката далеч то твоята врата и да я разиграваш в тяхната половина, а не в крайната наша защита и се допусна една елементарна грешка. А в тази група и при тези равностойни отбори, всяка грешка се наказва“.

„Този отбор, който допусне по-малко грешки в тази група, той ще я спечели и ще играе бараж. За жалост ние допуснахме по доста елементарен начин да ни изравнят, но нищо не е загубено. Има два двубоя между равностойни отбори. Всичко може да се получи“, заяви Киров на пресконференцията след мача.