Бившият капитан на Левски Станислав Ангелов е убеден, че Левски може да се пребори за титлата и Купата на България с Лудогорец с помощта на своите фенове. Според него "сините" могат да победят всеки отбор ако имат пълната подкрепа на привържениците.

"Феновете са най- големият коз на Левски в борбата с Лудогорец. Нашата сила е, когато отборът натрупа няколко поредни победи и публиката се амбицира и се върне на стадиона. Левски може да победи абсолютно всеки, независимо какви са играчите."

"Понякога само фланелката ти дава силата и куража да се пребориш и да покажеш най-доброто от себе си. Българският футбол може да се оправи, само когато се оправят школите", каза Пелето в интервю за Канал 3. Ангелов разкри повече подробности за уникалния хибриден терен, кокйто се изгражда на стадион Раковски.

"Никой не е изпробвал тази нова технология. Преди всичко си е естествен теренът, изкуствената част от него дава възможност да се експлоатира по-дълго и да има възможност децата да играят на естествен терен. В същото време основата е по-здрава и стабилна. Много е скъп. Когато се прави нещо в името на децата, не трябва да се правят сметки", заяви още бившият капитан на Левски.