Треньорът на ЦСКА - Бруно Акрапович, проговори след като бе уволнен. Той даде ексклузивно интервю пред NOVA, в което разкри любопитни неща около ЦСКА. Специалистът сподели, че поставената цел пред отбора е била второто място в шампионата и спечелване на Купата на България.

"Не съжалявам, че поех ЦСКА, защото това е най-добрият отбор в България. Не се сърдя на никого. Аз съм позитивен човек. Стойчо Стоилов ми се обади и за 10 секунди ми съобщи за решението на ръководството. Не успяха да ми обяснят каква точно е причината за раздялата. Поставената пред мен цел бе да спечелим второто място и Купата на България. Ако бях останал начело на тима, на 100% щяхме да вземем Купата.

Не бях съгласен с политиката да продадем най-добрите си играчи. Надявах се да вземем добри заместници на Али Соу и Валентин Антов. Няма да кажа лоша дума за ръководството на ЦСКА. В последния един месец комуникирах с Данаил Ганчев. Имаше напрежение след оттеглянето на Гриша Ганчев, което опитах да потуша. Чух какво се говори, че съм имал конфликт с футболистите. Това не отговаря на истината. Не мисля, че тази година ЦСКА ще стане шампион", заяви Акрапович.
 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.