Изгоненият от ЦСКА бивш администратор - Милко Георгиев, внесе напрежение на "Армията" преди важния мач с Левски в събота. Недолюбваният от феновете на "червените" Георгиев днес заяви, че Милош Крушчич ще бъде сменен след края на сезона от Стамен Белчев. По този начин той си навлече гнева на Стойчо Стоилов и феновете на ЦСКА, като част от тях го обвиниха, че умишлено внася напрежение.

официален сайт на ЦСКА
3 снимки

Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов отрече новината, че Стамен Белчев става треньор на отбора след края на сезона. 

"ЦСКА си има треньор и той се казва Милош Крушчич! Много пъти сме го казвали. Няма как хора, които не са в клуба, да потвърждават новини и да дават подобни мнения. Милко Георгиев не е в ЦСКА две години. Няма как да знае кой ще бъде треньор и кой не.

lap.bg
51 снимки

Целта на всички в отбора е да бием Левски в дербито и да спечелим Купата на България. Искаме треньорът ни и футболистите да са спокойни и да се подготвят пълноценно за двубоя в събота и за реванша с Ботев (Пловдив) за Купата.

Другото са спекулации. Не трябва да се внася напрежение преди най-важните мачове, точно в края на сезона. Пак повтарям - треньор на ЦСКА е Милош Крушчич", каза Стоилов пред "Топспорт".