Дни преди футболното дерби между Левски и ЦСКА (тази събота, 16:15 часа) ултрасите на "сините" изказаха възхищението си към колегите си в "червено". Причина за това е решението на "армейците" да основат клуб по бойни спортове, какъвто Сектор "Б" развива от осем години.

ЦСКА се похвали с основаването на нов спортен клуб


ЦСКА срещу Левски ще може да наблюдавате на живо по DIEMA SPORT на 20-и юни, както и на онлайн-платформата PLAY DIEMA XTRA. Сайтът Gong.bg също ще бъде напълно съпричастен към случващото се на стадион "Васил Левски" идния уикенд.


"Националният клуб на привържениците на Левски изказва възхищението си към Сектор "Г" по повод основаването на техен боен клуб по кик-бокс и муаи-таи.

Осем години след като НКП на Левски основа своите боксов и боен клуб, които дадоха десетки шампиони и донесоха редица медали и отличия в няколко спорта, най-сетне момчетата от Борисовата градина се решиха да поемат по нашите стъпки!

Все пак спортът възпитава добродетели и ние ще се радваме скоро да имаме възможността да премерим сили между нашите и техните бойци! Успех!", написаха "сините" фенове на официалната си страница във Фейсбук.