От вчера ЦСКА има нов директор - това е бившият президент на Пирин Благоевград Ива Уорън. Пред Gong.bg тя потвърди новината и уточни, че ще заема поста на административен директор при "червените".  
"Радвам се, че отново съм във футбола. След Пирин имах нужда от малко почивка, за да си взема глътка въздух и да събера сили за ново предизвикателство. Щастлива съм, че вече работя за най-големия клуб в България - ЦСКА и с работата си ще покажа, че жените имат място и в българския футбол, заяви г-жа Уорън.
 
Тя отказа да разкрие как се е стигнало до нейното привличане на "Армията", добавяйки, че следващата седмица от ЦСКА ще има пресконференция по тази тема.
 
"Имам големи амбиции и цели, ще помагам на всички отдели в клуба, които имат нужда. Силата ми е в маркетинга и стратегията, но мога да бъда полезна и в други неща", добави Ива Уорън, който ще продължава да изпълнява функциите си и на председател на Комисията по женски футбол в БФС. 

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.