Треньорът на ЦСКА - Саша Илич, говори пред медиите след победата с 2:0 над Черно море. Той сподели, че вярва във феърплея в битката за титлата с Лудогорец. 

"Доволен съм от начина, по който игра отборът днес. Създадохме доста положения. Срещу нас имахме Черно море. Това е отбор, срещу който играем трудно. Те играха 120 минути преди няколко дни и знаехме, че трудно ще се възстановят. Тук сме, борим се, имаме още 4 мача", започна Илич. 

"Мисля, че е по-добре да играем добри и извън София, но да имаме нашата публика зад нас. Няма какво по-специално да работим върху психиката на играчите. Те трябва да са наясно, че играят за един от най-големите отбори в България". 

"Лудогорец ни победи два пъти, но това бяха двата ни най-добри мача. Дано сега имаме късмет да спечелим. Дори да спечелим в Разград, остават още три трудни мача. Трябва да мислим мач за мач. Мачът в Разград няма да реши титлата. Всички искаме да спечелим четирите мача и да сме шампиони. Лесно е да се говори, но е трудно да се направи. Ще ни е трудно във всеки един мач от нас". 

"Мисля, че аз получих жълт картон. Може би имам най-много жълти картони от всички треньори. Ще се опитам да се променя, може би има много стрес, напрежение. Ще се опитам да се променя". 

"Мога да гарантирам, че ще се борим сами и никой няма да ни помага. Аз продължавам да вярвам във феърплея, ако ми докажат, че няма - ще гледам по друг начин", каза Илич.