Наставникът на Берое Петър Хубчев призна, че някои от играчите на старозагорци все още не се намират в оптимална физическа форма. Той говори след победата с 2:1 над Царско село в София в първи мач за двата тима от пролетния дял на шампионата.

„Смятам, че нашият отбор стоеше добре на терена през първото полувреме чисто футболно, въпреки че губехме в резултата. През второто полувреме с повече борба, не толкова с футболни прийоми, с повече хъс и желание, успяхме да обърнем и да вземе тези важни за нас точки. Имаме много слабости и допускаме елементарни грешки”, коментира Хубчев.

„Не е приключила селекцията, но всичко е в рамките на възможностите на Берое. Обещал съм на хората, които все още се грижат или ще се грижат за Берое, че няма да бъде взет футболист, който надхвърля възможностите на клуба. Много е трудно да намерим подходящ човек точно в този период. Мисля, че времето работи за нас, защото аз съм с отбора от три седмици и не го крия, че отборът или някои футболистите не са така физически подготвени, както аз искам”, каза още спеиалистът.