Съсобственикът на ЦСКА Гриша Ганчев замисля оттегляне от клуба. Тази шокираща новина обикаля от няколко дни Борисовата градина, съобщава Блиц.

Според непотвърдена информация бизнесменът е уведомил хората от обкръжението си, че след края на сезона ще си тръгне от стадион „Българска армия“. Преди това той искал да направи качествена селекция, в която тимът да е конкурентноспособен за атака на титлата, убягваща на „червените“ вече цели 12 години.

lap.bg
51 снимки

Ганчев даже вече бил решил на кого да прехвърли своите акции. Припомняме, че останалата част от тях са в Юлиан Инджов и Христо Стоичков.

Босът на ЦСКА бил притеснен от икономическата криза, появила се вследствие на пандемията с COVID-19, отразила се и върху неговия бизнес.

Антон Узунов
32 снимки

Дали всичко това с оттеглянето му е вярно, тепърва ще разберем. Достоверни източници заявиха, че Ганчев не за първи път говори за оттегляне, но в крайна сметка променя решението си. Подобен случай имаше и миналата година.


Слуховете веднага  пораждат доста въпроси: Какво ще се случи при това положение със стадиона, кой ще поеме управлението на клуба, както и още и още..