Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 - Добрин Гьонов, не скри задоволството си от успеха с 1:0 над тима на ЦСКА в отложен мач от 28-ия кръг на родната efbet Лига. 

"Естествено, че съм доволен. От 2016-а години си мечтая как ще изиграем този двубой и ще победим. Още повече и както се получи днес - 1:0, дузпа в последните минути, победата е още по-сладка", заяви Гьонов. 

"Убеден съм, че и отборът на ЦСКА София е искал да победи. Те имат много добър треньор, който е добър именно в мотивирането." 

"Не коментирам съдийството. И друг път съм казвал, че сме "за" въвеждането на технологиите. Считам, че все още не се използват правилно, но се надявам да се изчистят тези грешки." 

"Футболът е продукт, който трябва да е печеливш. Днес на терена играха два отбора с общ бюджет над 20 млн. Няма как такива мачове с интерес да са обезценени и да няма никаква възвращаемост. Може би цените бяха една идея повече, но това е мач, който се чака с голям интерес. Съжалявам, че имаше толкова малко хора. Явно продукцията не е като да играеш финал за Купа, не идваш да подкрепиш отбора, а повече се идва, когато има възможности за печелене на турнири и купи." 

"На този етап имаме още един мач - срещу шампиона. Победиха ни два пъти с разлика, ще се опитаме да им го върнем. Ще има самочувствие след днес, нека изиграем този мач. Футболистите ще бъдат пуснати в почивка, а ние продължаваме с налагането на българските таланти. Предстои сформиране на втори отбор, който ще играе във Втора лига. За Ивайло Чочев е нормално да има слухове за трансфери, тъй като той е може би най-добрият български футболист, но ние нямаме за цел да се разделяме с него, а и няма нито една оферта." 

"Имаме разговори на ниво ръководство, премисляме стратегията", заяви Гьонов относно име на бъдещ треньор на отбора.