Изпълнителният директор на ЦСКА – Филип Филипов, пристигна пред сградата на Българския футболен съюз в Бояна, където по-рано днес фенове на „червените” организираха палатков лагер.

Ето какво сподели шефът на ЦСКА, който преди няколко дни получи забрана да заема каквато и да е футболна дейност в България в продължение на една година. Клубът пък бе глобен с 15 000 лева.

Антон Узунов
33 снимки

„Този протест не е на ЦСКА, трябва да се разбере, този протест е на целия български футбол срещу управлението на футболния съюз. Тук не става въпрос за ЦСКА, Левски, Ботев, Локо Пд, Берое, да не изброявам всички отбори. Тук става дума за българския футбол. Вие виждате до какво ниво стигна той. Не сме се обаждали на никой, не сме се консултирали с никой. Това е протест, за който всеки сам трябва да си реши дали го подкрепя или не”, сподели той в Бояна.

„Всички, които искат българския футбол да се развива, държат на феърплея в българското първенство, правилата да се спазват от всички отбори, които нямат обвързаности и лични зависимости от моментното управление на БФС, мисля, че искат тази промяна”, допълни Филипов.

Чуйте още от шефа на ЦСКА във видеото.