Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов говори след срещата в Министерството на финансите. Той определи жалбата срещу реконструкцията на "Армията" като "абсурдна".

"Това е доста добро начало, ползотворна среща. Министърът се запозна с много от проблемите на клубовете и се надяваме в бъдеще да се обръща все повече внимание на спорта в България.

Обжалването за стадиона е абсурдно. Със сигурност ще имаме стадион! Нашето желание е да не се забавя стартирането на строежа, защото всяко едно забавяне води до оскъпяването на стадиона. Всички искаме по най-бързия начин ЦСКА да има нов хубав стадион. Този стадион не е само от значение за ЦСКА, но и за широката общественост.

Не съм контактувал с жалбоподателя. Не знам кой има интерес ЦСКА да няма стадион. Това ще е хубаво нещо за цяла София. Не може да се даде оценка за срока, който ще ни отнеме това забавяне.

Феновете импулсивно взимат решение. Всички очаквахме в понеделник да получим разрешение и да се обяви, че почваме строеж. Една абсурдна жалба стопира този проект. Не мога да разбера как една жалба може да стопира такова значимо нещо да се случи", каза Филипов