Привържениците на ЦСКА бяха бързо разочаровани от новината, че мечтата им за реконструкция на стадион "Българска армия" отново бе спряна за "неопределен период от време". Причината е жалба в последния възможен момент, като бързо се разбра и кой я е подал. Става въпрос за кандидата за кмет на район "Красно село" Николай Веселинов, който е подавал и други жалби срещу проекта за "Българска армия", пишат от Sportlive.

А един от феновете е засякъл Веселинов в центъра на София, като са се засекли по случайност. Той се възползва от случая, извадил е телефона си и му е задал няколко въпроса.

Сред тях са какво против има Веселинов срещу стадиона на ЦСКА и дали ще продължи с жалбите.

Ето и всички въпроси и отговори:

- Да Ви питам, какво имате против стадиона на ЦСКА?

- А Вие защо се интересувате?

- Защото цяла София иска да има нов стадион.

- Аз също искам да има стадион. Ама повече искам да има законност.

- И кое е незаконното в момента?  

- Можете да го прочетете в интернет. Написал съм.

- Видяхме. Това не е вярно!

- Добре! Съгласен съм с вас, щом така смятате.

 Ще продължавате ли с жалбите? 

- Всеки гражданин на страната, която е демократична държава, има право на определени граждански права. Аз не се отказвам от своите граждански права.

- Да пускате жалби, които нямат никакъв смисъл?

- Това е Вашата интерпретация по въпроса. Вие правете това, което според Вас има смисъл. Ето, сега, да кажем, ме снимате. Истината е, че това е безсмислено. Някой да Ви пречи? Не Ви пречи. Макар че конституционно...

ТУК МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ЦЯЛОТО ВИДЕО 

Веднага и Веселинов започна да снима привърженика на ЦСКА, като изтъкна, че той бива сниман, така и той може да снима ответника.