Вратарят на ЦСКА Димитър Евтимов, който беше избран за Играч на мача срещу Черно море (0:0) разкри, че никой от ръководството не го е търсил за преговори за нов договор и е много по-вероятно той да не бъде част от отбора през следващия сезон.

„Да, със сигурност беше много труден мач. Не мога да се сетя за лесен мач на „Тича“. Винаги е било голяма битка, респект към отбора на Черно море, много силен отбор. Много трудно се играе срещу тях, винаги е трудно. Аз лично съм доволен от „сухата“ мрежа. От една страна, за мен лично, е положително завършване на сезона“.

Ivaylo Borisov / LAP.bg
48 снимки

„Боли, особено за нас българите, които могат да го почетат това нещо. Боли за човек, който е дал всичко за ЦСКА, играл или не. Надявам се, че всичко това, което се случи в последните няколко седмици ще накара нещата да се обърнат нещата в положителна посока“.

„Да, ЦСКА ми е на сърце. Никой от ръководството не си е правил труда да говори с мен. Щом не са говорили с мен, значи е по-вероятно да не играя за ЦСКА догодина. Дори да не играя повече за ЦСКА, аз сбъднах своята мечта – играх за най- великия български отбор. Вече топката е в ръководството, ако решат да ми предложат нещо, ок. Ако не, трябва да гледам към бъдещето и към нещо друго, за мое съжаление. Надявах се, че допреди края на сезона, някой ще говори с мен, но за мое съжаление никой не го е направил. Това ме навява на мисълта, че те няма да разчитат на мен за догодина. Щом няма да разчитат на мен, аз трябва да търся нещо друго. Нищо не се знае, има още две-три седмици до края на договора ми, трябва да го уважа и изпълня докрай. Всичко зависи от тях“, заяви Евтимов.