В ЦСКА таят надежда, че нападателят Майкъл Естрада може да вземе участие в дербито срещу Ботев Пловдив от 20:00 часа днес на „Колежа“. Еквадорецът пропусна двубоя с ЦСКА 1948 (2:0) заради травма и от началото на седмицата се готвеше индивидуално, но в четвъртък проведе тренировка на пълни обороти и се качи на автобуса за Пловдив.

Сега лекарският щаб ще трябва да вземе решение за участието му в срещата в последните часове преди нея на база това как той се чувства.

start-photo.bg
100 снимки

Иначе, старши треньорът Нестор Ел Маестро не се очаква да прави промени в стартовия си състав за гостуването на „Колежа“ спрямо победата с 2:0 в последния кръг. На върха на атаката отново ще си партнират голмайсторът Дюкенс Назон и лятното попълнение Матиас Фаетон, който все още изпитва проблеми с адаптацията. Националът на Гваделупа не успява да се отпуши с червената фланелка, но пък е доста полезен с пресиращите си действия и динамиката, която донася в разиграването.

Сръбският специалист ще иска да види от отбора си същата агресия в противниковата половина, която не остави никакъв шанс на ЦСКА 1948 през уикенда.