Вторият във временното класиране Черно море гостува на ЦСКА 1948 във втория петъчен двубой 10-ия кръг на efbet Лига. Срещата между столичани и варненци е днес от 17:30 часа на стадион „Витоша“ в село Бистрица.

Сблъсъкът може да гледате пряко в ефира на DIEMA SPORT, както и да го проследите минута по минута на Gong.bg.

ЦСКА 1948 ще опита да се съвземе след загубата с 0:2 от ЦСКА, дошла и с доста вяла игра.

„Червените“ от Бистрица имат само един успех срещу Черно море до момента в кратката си история. „Моряците“ обаче никога не са губили като гост на този съперник в 7 мача помежду им.

Антонио Вутов е под въпрос за срещата, а Евгений Сердюк и Джонатан продължават да лекуват травмите си. Преди часове стана ясно, че ЦСКА 1948 опитва да се подсили с дефанзивния полузащитник Петер Етебо, който за последно е играл в Арис Солун под наем от Стоук Сити.

За Черно море единственият контузен е Велислав Василев. Продължават проблемите с картотеката на Брено Тейшейра – заместникът на Матеус Машадо.

Интересен сегмент е, че варненският тим за първи път в историята си е без загуба след изиграването на първите 9 кръга в първенството. Самият наставник на тима Илиан Илиев подобри личния си рекорд за най-добър старт в първенството.

подкрепя българския спорт