Ботев Враца приема ЦСКА в двубой от 3-ия кръг на efbet Лига в съботния ден (22 август) от 18:45 часа на стадиона във Враца.

Един от ключовите играчи на "червените" Енрике Рафаел говори преди двубоя в предаването "Преди кръга" в ефира на DIEMA SPORT.

Енрике Рафаел - човек, който трябваше отдавна да е ключовата фигура в ЦСКА, но сякаш контузиите го спряха да стори това, но вече той е здрав и готов да помага на "армейците". Той се превърна и във водеща фигура на тима при първия му сезон с екипа на "червените", но в реванша срещу Рига той получи тежка контузия, която го извади за дълго от терените. Бразилецът се завърна в игра след 7-месечно отсъствие, но се стигна до нова тежка травма, но този път в коляното, но след като беше извън терените повече от 7 месеца, той се завърна на терена.

"Лекувах две контузии, които ме извадиха за дълго от терените, сега се надявам това да не е така, всеки играч иска да е на терена, това бяха трудни времена за мен. Взех си поуки от тези неща, промених доста неща", коментира Енрике.

"Началото беше добро, не започнахме с победа в първия мач, но имахме предимство, колективът е водещото в ЦСКА. Стамен Белчев е много добър треньор, вдъхва ни увереност, подкрепата от треньора и съотборниците ми е важно за мен, важно е да вървим напред стъпка по стъпка. Надявам се да участват в двубоя с Ботев Враца, ще бъде труден двубой, но вярвам, че ще се поздравим с успеха", добави той. 

"Доста бърз състезател съм, когато съм на терена се раздавам на 100 %. Любимият ми гол е срещу Етър Велико Търново. Съсредоточен съм да печеля трофеи и да пиша история с ЦСКА. Искам да благодаря на вярната публика на ЦСКА, която подкрепя мен и отбора", каза още бързоногото крило на "червените".