Наставникът на Витоша Бистрица Енгибар Енгибаров коментира полученото равенство 1:1 в двубоя с Ботев Враца, който беше част от 15-ия кръг на efbet Лига.

"За нас всяка точка е важна, в началото на играчите казах, че няма какво да губим. Знаехме, че Ботев Враца е отбор с традиции, но отборът ни показа характер, не искам да коментирам отсъждането в края на първото полувреме. Доволен съм от точката, но изпуснахме още две", коментира Енгибаров.

"Гледах ситуацията за дузпа, според мен нямаше. Имаше доста спорни моменти в мача, моят призив е съдиите да свирят обективно, за мен имаше и игра с ръка в наказателното поле на Ботев Враца в наша полза, но не съм аз човекът, който решава", добави той.

"Щастлив съм, че вратарят ни спечели приза за "Играч на мача" и то пред погледа на баща си. Пожелах му преди мача да я спечели. Той е млад футболист, случва се да сбърка. За двубоя с Лудогорец Емил Гъргоров се надявам да вземе участие, ако не в следващия двубой", завърши изказването си треньорът на Витоша Бистрица.