Старши треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович ще трябва да решава една въпросителна около стартовия състав на тима за дербито с Левски. Тя е свързана с поста на левия халф-бек, където със силните си изяви в последните мачове на „червените“ се отличиха както Брадли Мазику, така и Греъм Кери.

Конгоанският краен защитник с френски паспорт бе титуляр миналата седмица и се представи силно при престижната победа с 3:1 над Рома в Лига Европа, а няколко дни по-рано отбеляза и дебютния си гол при победата с 3:0 като гост на Ботев Пловдив в Коматево.

Антон Узунов
68 снимки

От своя страна ирландецът Кери пък бе сред стартовите 11 и игра добре при визитата на ЧФР Клуж (0:0) в ЛЕ, а през уикенда срещу Ботев Враца (2:1) асистира за втория гол на Coy и показа изключително висок процент на успешни центрирания от фланга.

По този начин Акрапович ще трябва да избира между включващия се често в атака бек Мазику и типичното крило Кери, който е малко по-пасивен в отбрана, но за сметка на това е футболистът с най-добро центриране от игрови ситуации в отбора.