ЦСКА и Левски ще се изправят един срещу друг тази вечер на Националния стадион "Васил Левски" в отложен двубой от 13-ия кръг на efbet Лига.
 
Мачът е от 18:00 ч. и ще бъде предаван пряко по DIEMA SPORT, а в Gong.bg може да го проследите минута по минута.
 
Срещата ще бъде ръководена от Никола Попов, който бе определен да свири отложения мач преди месец заради коронавируса. За рефера това ще бъде четвърти двубой между тези два отбора, в които ЦСКА има две победи, а Левски е печелил веднъж. 
 
Двата отбора излизат в доста различно настроение - "червените" са с 6 места по-високо в класирането и имат два пъти повече спечелени точки от опонента си за изминалите 15 кръга. ЦСКА е трети с актив от 30 т., а Левски - 9-ти с едва 15 пункта.
 
ЦСКА влиза в мача със серия от пет поредни шампионатни победи, а между тях бе постигнат и значимият успех над Рома в Лига Европа. Треньорът Бруно Акрапович няма проблеми със състава и ще заложи на най-добрите в момента. Под рамката ще е Густаво Бусато, а триото пред него - Антов, Матей и Занев. Вдясно като халф-бек се очаква да играе французинът Вион, а отляво - Мазику. В средата на терена ще бъдат Амос Юга и Жеферсон, а в ролята на плеймейкър ще действа Тиаго. Атаката ще водят Али Соу, който неизменно бележи в последните 4 кръга и Георги Йомов.  
 
Славиша Стоянович няма да може да разчита на контузените Андриан Краев, Симеон Славчев и най-вероятно Живко Атанасов. Наказани са Старокин и Илия Юруков. Почти сигурно на вратата ще се завърне Николай Михайлов, който остана на пейката при 2:2 срещу Царско село. Пред него ще са Тома Даске, Деян Иванов и Алекс Петков. Ляв халф-бек ще е Матео Стаматов, а десен - Патрик-Габриел Галчев. В центъра на терена до Мартин Райнов ще бъде Ивайло Найденов. На фланговете ще са Станислав Иванов и Паулиньо, а на върха на атаката - Найджъл Роберта.