Офанзивният футболист на ЦСКА Едвин Джеси коментира пред турските медии за евентуален бъдещ свой трансфер в турския гранд Бешикташ. Ганаецът говори пред Radyospor пред Йозгюр Санджар, споделяйки, че новините, че ще отиде в Истанбул предстоящият четвъртък, абсолютно не отговарят на истината. "В България съм в момента. Това, че в четвъртък ще ходя в Истанбул, не е истина. Животът ми в България минава добре. Първенството започна отново. Изиграхме първия си мач преди 2 дни и завършихме 1:1", заяви Джеси.

Едвин Джеси коментира и слуховете за евентуален трансфер в Турция. "Турското първенство наистина е много добро, така че за мен е опция да играя в Турция. Имам приятели, които играят там и чувам много неща от тях. Чух, че турските фенове са страхотни." "Разговарям с играча на Кайзериспор и Малатияспор - Бернар Менса и Африйе Акуа. Мениджърът ми работи с някои играчи, които играят в Турция. В момента съм концентриран върху мачовете си за ЦСКА. Ще помисля за това в края на сезона, може да дойда тази година в Турция", допълни Джеси.

"Въобще не съм сигурен, че ще стане този трансфер в Бешикташ след края на сезона, но може и да отида", коментира той пред медиите в южната ни съседка